Lifting μηρών

Lifting μηρών: Η χειρουργική απάντηση στην χαλάρωση του δέρματος των μηρών

ps_cosmetic_body_thighliftΗ έντονη χαλάρωση στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών είναι ένα συχνό αισθητικό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν εντονότερα οι γυναίκες που έχουν χάσει σωματικό βάρος. Σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης, η τεχνική της laser lipolysis μπορεί να επιφέρει την επιθυμητή συρρίκνωση του δέρματος και σύσφιξη των ιστών. Ωστόσο, εάν η χαλάρωση είναι έντονη και υπάρχει αρκετή περίσσεια δέρματος, η βέλτιστη τεχνική αντιμετώπισης είναι το lifting μηρών, καθώς προσφέρει ένα εγγυημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Πριν την επέμβαση
Η διαδικασία που ακολουθούμε πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επέμβαση, είναι η εξής: Αρχικά λαμβάνουμε λεπτομερώς το ιατρικό σας ιστορικό, εξετάζουμε το σώμα σας συνολικά και προχωράμε σε λιπομέτρηση με τον ειδικό λιπομετρητή που διαθέτουμε, προκειμένου να έχουμε μία αντικειμενική και αναλυτική (ανά μέρος του σώματος) αξιολόγηση της κατανομής του λίπους. Στη συνέχεια, αφού καταλήξουμε από κοινού στη χειρουργική αντιμετώπιση που θα ακολουθηθεί, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το αποτέλεσμα το οποίο μπορούμε να επιτύχουμε και τα σημεία στα οποία θα βρίσκονται οι ουλές. Τέλος, επειδή η μηροβουβωνική περιοχή (το σημείο που ενώνονται οι μηροί με το κοιλιακό τοίχωμα) είναι μία ευαίσθητη περιοχή όσον αφορά στην επούλωσή της, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε μετεγχειρητικά, ώστε να επιτύχουμε ένα καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα.Thigh-Lift
Πώς γίνεται το χειρουργείο;
Η επέμβαση του μηριαίου lifting διαρκεί 2-3 ώρες και πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος είτε μόνο παράλληλα προς τη μηροβουβωνική περιοχή, είτε και κατά μήκος της έσω επιφάνειας του μηρού, ανάλογα με την ένταση και τη φύση του προβλήματος.
Μετά την επέμβαση, θα παραμείνετε στην κλινική για περίπου 2, ή περισσότερες ημέρες και στη συνέχεια, θα χρειαστείτε περίπου δέκα ημέρες ανάρρωσης στο σπίτι. Τέλος, για 2 μήνες περίπου, θα πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε έντονη σωματική άσκηση που περιλαμβάνει κινήσεις των ποδιών, να ακολουθείτε με προσοχή τις οδηγίες που θα σας έχουμε δώσει για την περιποίηση των ουλών και να φοράτε το ειδικό πιεστικό ένδυμα που θα σας συστήσουμε, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη επούλωση των ιστών και η γρήγορη ανάρρωσή σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr