CO2 Vaginal tightening

Όπως και όλα τα άλλα όργανα στο σώμα μας, ο κόλπος και το αιδοίο δεν έχουν ανοσία στις επιδράσεις του χρόνου, ειδικά μετά την εμμηνόπαυση. Το γυναικείο γεννητικό σύστημα επηρεάζεται ιδιαίτερα από τη μείωση της παραγωγής οιστρογόνων. Σχεδόν το 50% των γυναικών, από την ηλικία των 40 και πέρα, βιώνουν τα συμπτώματα της ατροφίας των γεννητικών οργάνων η οποία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την σεξουαλική εμπειρία και την ποιότητα της ζωής τους. Τα CO2 Vaginal tightening lasers με μια μη χειρουργική διαδικασία μπορούν να προσφέρουν κολπική αναζωογόνηση και τη θεραπεία της σχετιζόμενης με την ηλικία κολπικής ατροφίας («ατροφική κολπίτιδα»).
Αυτή είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική και μακροχρόνια λύση χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών με συστηματικά ή τοπικά φάρμακα.

Τι είναι η κολπική ατροφία;

Με την ηλικία και λόγω των μειούμενων επιπέδων των οιστρογόνων, το τοίχωμα του κόλπου χάνει κολλαγόνο, γίνεται λεπτότερο και η φυσική ελαστικότητα και παροχή αίματος μειώνεται. Η προστατευτική επένδυση του κόλπου χάνει ενυδάτωση και πάχος, προκαλώντας απώλεια λίπανσης και αλλαγές στη φυσική ισορροπία του εσωτερικού περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα όπως:

 • Απώλεια της λίπανσης και ξηρότητα,
 • Κολπική φαγούρα και αίσθημα καύσους,
 • Δυσάρεστη ή επώδυνη σεξουαλική επαφή (δυσπαρευνία)
 • Έπιξη για ούρηση και ακράτεια
 • Κολπική χαλάρωση / χαλαρότητα

Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην γενική ευημερία σας και να δημιουργήσει άγχος στις προσωπικές σας σχέσεις. Επιπλέον, οι νεότερες γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει αντισυλληπτικό χάπι για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, οι μητέρες που θηλάζουν, οι γυναίκες που έχουν βιώσει τραυματικά την γέννα και ασθενείς με καρκίνο του μαστού μπορεί επίσης να υποφέρουν από αυτά τα συμπτώματα ακόμα και πριν την εμμηνόπαυση.

Βασικά πλεονεκτήματα του CO2 Vaginal Tightening: 

 • 30 – 40 λεπτά διαδικασία
 • Ελάχιστη δυσφορία ή πόνος
 • Καμία περίοδος ανάρρωσης
 • Χαμηλό κίνδυνο και ελάχιστες παρενέργειες
 • Κατάλληλο για σχεδόν όλες οι γυναίκες
 • Επίτευξη μακροχρόνιας βελτίωσης
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από ορισμένες ομάδες ασθενών, οι οποίες είναι ακατάλληλες για ορμονοθεραπεία ή τοπικά σκευάσματα π.χ. ασθενείς με καρκίνο του μαστού
 • Οι περισσότεροι ασθενείς παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση μετά από μία μόνο θεραπεία

Πώς λειτουργεί το CO2 Vaginal tightening;

KAKAS vaginal CO2 procedure

KAKAS CO2 Vaginal tightening procedure

Το CO2 Vaginal tightening είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία που χρησιμοποιεί πολλαπλές μικροσκοπικές στήλες της ενέργειας λέιζερ για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και την αναγέννηση του κανονικού κολπικού ιστού. Χρησιμοποιεί την ίδια δοκιμασμένη τεχνολογία λέιζερ που έχει χρησιμοποιηθεί για τα τελευταία 15 χρόνια για να αναζωογονήσετε το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου. Η θεραπεία διαρκεί περίπου σαράντα λεπτά και μπορεί εύκολα να ολοκληρωθεί σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα. Ένα μάκτρο εισάγεται στον κόλπο για να στεγνώσει το εσωτερικό. Αφού αφαιρεθεί το μάκτρο, εισάγεται στη συνέχεια ο καθετήρας λέιζερ και αυτό που θα νιώσετε είναι μια χαμηλής έντασης δόνηση και ζεστασιά μέσα στον κόλπο που είναι σχεδόν ανώδυνη για τις περισσότερες γυναίκες. Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια με μια διαφορετική

KAKAS vaginal wall before after

KAKAS CO2 Vaginal tightening a) before b) after

κεφαλή συνεχίζουμε την θεραπεία στο εξωτερικό τμήμα της εισόδου του κόλπου. Ο καθετήρας στη συνέχεια απομακρύνεται και η θεραπεία είναι πλήρης. Σε μόλις 30 ημέρες μετά τη θεραπεία, η αναγέννηση του νέου ιστού στο κολπικό τοίχωμα αρχίζει να χτίσει μια φυσικά ισχυρότερη, πιο σφιχτή δομή και ο προστατευτικός βλεννογόνος ανακτά όγκο, ενυδάτωση και ελαστικότητα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Όλες οι αλλαγές που επιτελούνται με το CO2 Vaginal tightening είναι μακράς διαρκείας. Η φυσική διαδικασία γήρανσης όμως συνεχίζεται, οπότε θεραπείες συντήρησης μπορεί να χρειαστούν κάθε 6-18 μήνες, ανάλογα με τις ορμονικές αλλαγές και άλλους παράγοντες.

Για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης του αιδοίου η τεχνική Designer Laser Vaginoplasty του ιατρού David Matlcock για την οποία είμαστε πιστοποιημένοι από το 2007 αποτελεί την καλύτερη λύση με το φυσικότερο αποτέλεσμα διεθνώς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 2310913805 ή στείλτε email στο info@rejuvenation.gr

Επικοινωνία με email

Call Me!