Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική: Λύση για την περίσσεια δέρματος σε μια περιοχή που φαίνεται πάντα

Οι μεγάλες αυξομειώσεις του σωματικού βάρους σε συνδυασμό με την πάροδο του χρόνου, προκαλούν χαλάρωση του δέρματος που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των βραχιόνων, με αποτέλεσμα την αντιαισθητική εμφάνιση των χεριών και τη δημιουργία αισθητικών και λειτουργικών προβλημάτων (περιορισμοί στις ενδυματολογικές επιλογές, αντιαισθητική εμφάνιση με μαγιό, αντιαισθητική κίνηση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης κ.α.).

Οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές ποικίλουν, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και συνδυαστικά μεταξύ τους, για καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες από αυτές τις μεθόδους είναι η δερμολιπεκτομή, η λιποαναρρόφηση, η Laser λιπόλυση και η μη επεμβατική λιπογλυπτική (VelaSmooth). Με τη βοήθεια όλων των παραπάνω, και έχοντας επιλέξει την κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση, πετυχαίνουμε την ανάπλαση των βραχιόνων και την αναδιαμόρφωσή τους ώστε να έχουν μία νεανική και αρμονική σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα εικόνα.

Είμαι κατάλληλη υποψήφια για την επέμβαση της βραχιονοπλαστικής;

Μετά τη λήψη του απαραίτητου ιατρικού ιστορικού από εσάς, θα εξετάσουμε συνολικά το σώμα σας και θα προχωρήσουμε σε λιπομέτρηση με τη χρήση εξειδικευμένου μηχανήματος, για την καταγραφή της κατανομής του λίπους στα διάφορα σημεία του σώματός σας και ειδικότερα στα χέρια σας. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της λιπομέτρησης και το βαθμό χαλάρωσης των βραχιόνων, θα καταλήξουμε στην τεχνική (ή στο συνδυασμό των τεχνικών), που είναι ενδεδειγμένη για εσάς. Στην περίπτωση που εφαρμοστεί δερμολιπεκτομή, θα σχεδιάσουμε στους βραχίονές σας τις τομές μέσω των οποίων θα επέμβουμε και θα καταλήξουμε ταυτόχρονα στα σημεία που θα είναι οι ουλές, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο δυσδιάκριτες, ανάλογα με τον τρόπο που ντύνεστε και τις κινήσεις που κάνετε στην καθημερινότητά σας.

Πως γίνεται η επέμβαση;

Η βραχιονοπλαστική εκτελείται πάντα υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου δύο ώρες. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος και του υποκείμενου λίπους, ενώ συμπληρωματικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τη τεχνική της Laser λιπόλυσης, για να διαμορφώσουμε καλύτερα το ανάγλυφο των μπράτσων σας και να επιτύχουμε παράλληλη σύσφιξη των ιστών. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα απαραίτητα ράμματα και στο τέλος του χειρουργείου φοράτε ένα ειδικό πιεστικό ένδυμα, για να αρχίσει η σωστή επούλωση του τραύματος. Οι τυχών παροχετεύσεις (μικρά σωληνάκια) αφαιρούνται την επόμενη ημέρα και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Πότε θα μπορώ να συνεχίσω την καθημερινή μου δραστηριότητα;

Ο χρόνος ανάρρωσης στο σπίτι είναι περίπου μια εβδομάδα, ενώ η ειδική ελαστική επίδεση θα πρέπει να εφαρμόζεται για ένα μήνα περίπου. Τα ράμματα αφαιρούνται κατά τη δέκατη πέμπτη μέρα μετά το χειρουργείο και με την πάροδο ενός περίπου μήνα, θα μπορείτε πλέον να επιστρέψετε κανονικά σε όλες σας τις δραστηριότητες, έχοντας δώσει οριστική λύση στο αισθητικό σας πρόβλημα.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr