Δερμολιπεκτομή

Δερμολιπεκτομή: Η απαραίτητη απομάκρυνση των σημείων ενός νοσογόνου παρελθόντος

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες βρίσκουν λύση σε επεμβάσεις αντιμετώπισης της νοσογόνου παχυσαρκίας (γαστρικός δακτύλιος, γαστρικό by-pass κ.α.), έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την οριστική απώλεια σωματικού βάρους. Ωστόσο, μετά την απώλεια πολλών κιλών, παρατηρούνται συχνά δυσμορφίες από τη χαλάρωση του δέρματος και των υποκείμενων ιστών, οι οποίες δημιουργούν αισθητικό πρόβλημα. Σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα απευθύνεται και η χειρουργική μέθοδος της δερμολιπεκτομής, και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία, καθώς οι δερμολιπεκτομές είναι εκτομές της περίσσειας του δέρματος και του λίπους στις περιοχές έντονης χαλάρωσης, έπειτα από απώλεια μεγάλου βάρους και αποτελούν πολλές φορές την ενδιάμεση επέμβαση πριν από την τελική κοιλιοπλαστική (όταν δηλαδή θα έχει χαθεί όλο το επιθυμητό βάρος).

Στη πρώτη σας επίσκεψη στο ιατρείο μας, και μετά τη λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού, θα σας εξετάσουμε και θα καταλήξουμε από κοινού σε ένα εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης της χαλάρωσης, η οποία έχει δημιουργηθεί βρίσκοντας τη βέλτιστη λύση (ή το βέλτιστο συνδυασμό λύσεων). Στις περισσότερες περιπτώσεις η χαλάρωση της κοιλιάς είναι το πιο έντονο πρόβλημα, καθώς εκτός από την αισθητική του διάσταση, δημιουργεί και ποικίλες λειτουργικές δυσκολίες (παρατρίμματα, μυκητιάσεις κ.ο.κ.). Ωστόσο, συχνά παρατηρείται χαλάρωση και σε άλλα μέρη του σώματος όπως στους μηρούς, στους βραχίονες, στο στήθος και ίσως στο πρόσωπο και το λαιμό.

Μετά τον καθορισμό των επεμβάσεων που χρειάζεται να γίνουν και της σειράς με την οποία είναι επιθυμητό να πραγματοποιηθούν, προκειμένου να αναδιαμορφώσουμε τη σιλουέτα σας, θα κάνετε επιπλέον συγκεκριμένες εξετάσεις αίματος, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι βρίσκεστε σε καλή κατάσταση θρέψης και ίσως κάποιες απεικονιστικές εξετάσεις (αξονική ή μαγνητική τομογραφία), προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση του μυϊκού τοιχώματος της κοιλιάς.

Έχοντας λάβει την απόφαση να αλλάξετε δραματικά το σωματικό σας βάρος, έχετε ήδη πετύχει έναν σημαντικότατο στόχο για την υγεία και την εμφάνισή σας. Η αισθητική χειρουργική έρχεται να δώσει το επισφράγισμα στην προσπάθειά σας και τη σωστή μορφή στο σώμα σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr