Αντιμετώπιση ακμής με laser

Θεραπεία ακμής με χρήση Laser: Αντιμετωπίζοντας το κακό στη ρίζα του.

Η  ακμή είναι μία πολυπαραγοντική δερματολογική νόσος, που ταλαιπωρεί ανθρώπους σε διάφορες ηλικίες.

Η αντιμετώπιση της ακμής με Nd:YAG laser είναι μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος με ταχέα αποτελέσματα.

Ο τρόπος που δρα το laser είναι τριπλός:

  1. Δρα στα διεσταλμένα τριχοειδή περιορίζοντας την φλεγμονήACNE_GR_HTML_229c4568

  2. Έχει βακτηριοκτόνο δράση, μειώνοντας τον βακτηριακό αποικισμό ακόμη και στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας (μέχρι 4 χιλιοστά)

  1. Μειώνει την έκκριση σμήγματος (κύριος αιτιολογικός παράγοντας της ακμής)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή: θα παρατηρήσετε σημαντική μείωση της ερυθρότητας γύρω από τα σπυράκια, καθώς και επιπέδωσή τους σε τρεις έως τέσσερις ημέρες. Ακολουθώντας το σχήμα θεραπείας που θα σας προτείνουμε, τις περισσότερες φορές, δεν θα χρειάζεται να λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή για την ακμή, εκτός από τη χρήση ενός ήπιου αντισηπτικού για τον καθαρισμό του προσώπου.

Σε περίπτωση ύπαρξης ή δημιουργίας κύστεων, αυτές διανοίγονται, μετά την θεραπεία με το Laser Nd:YAG, μεACNE_GR_HTML_305f43f9 τη χρήση του επεμβατικού Laser Erb:YAG. Με τον τρόπο αυτό διανοίγονται και παροχετεύονται με άσηπτο τρόπο οι κύστες και ταυτόχρονα καταστρέφεται το τοίχωμα τους προτού προλάβει να οργανωθεί. Η τεχνική αυτή μπορεί να δώσει αποτελεσματική λύση και σε σοβαρές μορφές κυστικής ακμής, όπου η χρήση ισχυρών ηπατοτοξικών και τερατογόνων φαρμακευτικών σκευασμάτων (π.χ. Roaccutan) δεν είναι επιθυμητή, ή και αντενδείκνυται.

Η αγωγή περιλαμβάνει 2 επισκέψεις εβδομαδιαία για ένα διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την ηλικία, ή τη μορφή της ακμής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε μία υγιή επιδερμίδα χωρίς μακροχρόνιες φαρμακευτικές αγωγές τοπικές ή συστηματικές (αλοιφές και χάπια).

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr