Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ: Νεανικότερο πρόσωπο άμεσα και χωρίς επιπλοκές

Η έντονη εκφραστικότητα του προσώπου και η έκθεση στον ήλιο προκαλούν σε πολλές γυναίκες την εμφάνιση στατικών ρυτίδων (ρυτίδες όταν το πρόσωπο είναι σε ηρεμία), ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Επίσης, η πάροδος του χρόνου προκαλεί μείωση του όγκου, τόσο στα ζυγωματικά, όσο και στα χείλη. Αυτές οι αλλαγές αφαιρούν την νεανικότητα από το πρόσωπο της γυναίκας, αλλά μπορούν να αναστραφούν εύκολα και γρήγορα με τη χρήση ενέσιμων υλικών, που περιέχουν καθαρό υαλουρονικό οξύ.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία, που υπάρχει στον οργανισμό μας και η οποία κατακρατά νερό και προσδίδει όγκο στους ιστούς. Επειδή ακριβώς, πρόκειται για φυσικό συστατικό του δέρματος, δεν προκαλεί αλλεργίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προηγούμενο τεστ ευαισθησίας.

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει σε διαφορετικές πυκνότητες και συνδέσεις αλύσων, έτσι ώστε οι βιολογικές του ιδιότητες να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι αφορά την υφή, τον όγκο και την διάρκεια. Με την σωστή επιλογή του αντίστοιχου υλικού, μπορούμε να διορθώσουμε εξαιρετικά λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, μέτριου βάθους ρυτίδες, όπως στο μεσόφρυο, ή το μέτωπο, πολύ βαθιές όπως στις ρινοχειλικές αύλακες (οι βαθιές ρυτίδες εκατέρωθεν της μύτης που κατεβαίνουν προς την άκρη των χειλιών), ενώ άλλα σκευάσματα υαλουρονικού οξέως με πυκνότερη σύσταση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουμε όγκο στα ζυγωματικά, στο πηγούνι, ή να γεμίσουμε βαθιές ρυτίδες και ουλές.

Ωστόσο, η πιο συχνή εφαρμογή, η οποία μάλιστα έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα, είναι η εφαρμογή στα χείλη, με την οποία μπορούμε να τονίσουμε το περίγραμμα και να διορθώσουμε τον όγκο τους, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε γυναίκας, και παράλληλα να βελτιώσουμε το σχήμα τους, έτσι ώστε να πετύχουμε ένα συμμετρικό και όμορφο αποτέλεσμα νεανικών και σφριγηλών χειλιών.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και με εξαίρεση την περιοχή των χειλιών, που χρησιμοποιούμε τοπική αναισθησία, στις υπόλοιπες περιοχές προσώπου μπορεί να γίνει η έγχυση του υλικού, χωρίς καν τη χρήση αναισθητικού.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν από 6 έως 12 μήνες. Σε συνδυασμό με τη χρήση Βοτουλινικής Τοξίνης, μπορούμε κυριολεκτικά μέσα σε 1 ώρα να “σβήσουμε” έντονα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπο μίας γυναίκας, χωρίς τη χρήση νυστεριού και χωρίς τον φόβο επιπλοκών.

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr