Βουτιλινική τοξίνη

κατάλογοςΒουτιλινική τοξίνη

Το μαγικό αντίδοτο κατά των ρυτίδων

Βουτιλινική τοξίνη είναι μία επεξεργασμένη φυσική πρωτεΐνη, η οποία δεν απορροφάται από τον οργανισμό και χρησιμοποιείται για πάνω από 15 χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, και μάλιστα, σε δόσεις πολύ μεγαλύτερες από τις δόσεις των αισθητικών επεμβάσεων.

Πώς δρά η Βουτιλινική τοξίνη;

Η δράση της είναι τοπική και συνίσταται στην αναστολή της μετάδοσης του νευρικού ερεθίσματος από τον εγκέφαλο στον μυ.

Με αυτό τον τρόπο, αποτρέπεται σύσπαση συγκεκριμένων μυικών δεσμίδων και προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων ρυτίδων έκφρασης, ή η χειροτέρευση των παλαιών. Επιπλέον, η χρήση της βουτιλινική τοξίνης οδηγεί και στη σταδιακή λείανση των στατικών ρυτίδων, δηλαδή των ρυτίδων που εμφανίζονται, λόγω της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου.

Η έγχυση του φαρμάκου γίνεται σε εξαιρετικά μικρές και απόλυτα ελεγχόμενες και ασφαλείς δόσεις, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών και κάνοντας μικρά τσιμπήματα ανά περιοχή. Η διαδικασία αυτή είναι σύντομη και τα μικρά τοπικά οιδήματα από την έγχυση υποχωρούν μέσα σε 20 – 40 λεπτά της ώρας περίπου. Οι επιπλοκές που ενδέχεται να εμφανιστούν είναι ελάχιστες και περιορίζονται σε αίσθημα βάρους τοπικά, ερεθισμό του δέρματος και μειωμένη διάρκεια του αισθητικού αποτελέσματος.

Η επίδραση του φαρμάκου διαρκεί για περίπου 5 μήνες (ελάχιστος χρόνος οι 3 μήνες και μέγιστος οι 6 μήνες). Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, οι ρυτίδες που υπήρχαν ήδη επανεμφανίζονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αρχική, λιγότερο βαθιές, πιο λείες και με αμεσότερη απάντηση σε αντιγηραντικές θεραπείες.

Σε ποιές περιοχές του προσώπου γίνεται έγχυση Βουτιλινική τοξίνης;

Λόγω της ανασταλτικής της ικανότητος, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, όπως το μεσόφρυο, το μέτωπο και η εξωτερική περιοχή γύρω από τα μάτια, αλλά και σε κάποιες περιοχές του στόματος και του λαιμού (εφόσον κρίνεται σκόπιμο), για τη λείανση των κάθετων ρυτίδων που εμφανίζονται εκεί.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr