Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt

Brazilian Butt”: Βραζιλιάνικοι γλουτοί με τη χρήση του δικού σας λίπους

Γιατί Βραζιλιάνικοι;

Η Βραζιλία υπήρξε πρωτοπόρα χώρα στην αισθητική των γυναικείων γλουτών, με την έννοια ότι από πολύ νωρίς εφαρμόστηκαν τεχνικές που αποσκοπούσαν στην αναδιάπλαση ελκυστικών “οπισθίων”, εξ’ού και η ονομασία που επικράτησε για το σύνολο των τεχνικών αυτών: Brazilian Butt .

Τι υλικό χρησιμοποιείται;

Σήμερα ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες επιθυμούν να αναδιαμορφώσουν το σχήμα των γλουτών τους με τη μορφή της ανόρθωσης, ή της αύξησης του όγκου τους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τον πιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο της αυτόλογης μεταφοράς λίπους στους γλουτούς. Η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης έχει διεθνώς “παραμεριστεί”, λόγω των συχνών επιπλοκών όπως τη μετακίνηση των ενθεμάτων, ή την δημιουργία άσχημων ουλών.

Πως γίνεται;

Η σμίλευση των γλουτών πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη (νευροληπταναλγησία), ή με γενική αναισθησία, αν το επιθυμείτε εσείς. Κατά την διάρκεια της επέμβασης λιποαναρροφούμε από “προβληματικές” περιοχές του σώματος σας (συνήθως την κοιλιά ή τα “ψωμάκια” των μηρών) το λίπος που χρειάζεται και αφού αυτό το επεξεργαστούμε κατάλληλα, το εμφυτεύουμε με λεπτές κάνουλες σε επιλεγμένες περιοχές των γλουτών. Αν είναι αναγκαίο, στον ίδιο χρόνο διενεργείται λιποαναρρόφηση σε άλλες περιοχές για να τονιστεί πιο σωστά το περίγραμμα. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και δεν παραμένουν ουλές.

Μετά την επέμβαση πότε μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου;

Εφόσον η αναισθησία ήταν τοπική, μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα. Θα έχετε ένα μικρό πρήξιμο στα σημεία που λιποαναρροφήθηκαν και στα σημεία που έγινε η έγχυση λίπους, καθώς και κάποιες μικρές μελανιές. Η επιστροφή στις δραστηριότητές σας μπορεί να είναι άμεση, φορώντας ένα πιεστικό ένδυμα.


Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr