Αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος

Αυξητική Μαστοπλαστική με αυτόλογη μεταφορά λίπους: Αύξηση cup size χωρίς ενθέματα και ουλές

Η αυξητική μαστοπλαστική είναι από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις και έχει στόχο την αύξηση του όγκου των μαστών, σε γυναίκες με μικρούς, ή υποπλαστικούς μαστούς (μικρομαστία), την αποκατάσταση της μορφής των μαστών μετά από τοκετούς, ή τη διόρθωση της ήπιας πτώσης και χαλάρωσης των μαστών, που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου. Ιδιαίτερα στην αυξητική μαστοπλαστική με τη χρήση αυτόλογου λίπους, μπορούν να επιτευχθούν πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε ότι αφορά την μορφή του μαστού, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που υπάρχουν ειδικά προβλήματα. Απευθύνεται στις περιπτώσεις μικρομαστίας και μικρής, έως μέτριας πτώσης, με περισσότερη ανάγκη για όγκο στον άνω και έσω πόλο του μαστού.FAT-GRAFTING.ashx

Απαραίτητη προετοιμασία για την επέμβαση αποτελεί η λήψη του ιατρικού σας ιστορικού, η εξέταση των μαστών σας και η συζήτηση με τον ιατρό των λύσεων που είναι κατάλληλες για εσάς. Επίσης, θα καταλήξουμε σε ότι αφορά τον όγκο (τελικό μέγεθος cup size) και την περιοχή από την οποία θα ληφθεί ο λιπώδης ιστός. Θα σας δοθούν, επίσης, οι οδηγίες που θα ακολουθήσετε πριν από το χειρουργείο (απαραίτητες εξετάσεις, διακοπή του καπνίσματος για τουλάχιστον 2 εβδομάδες κ.α.).

Πόσο διαρκεί το χειρουργείο;

Η επέμβαση στην οποία θα υποβληθείτε διαρκεί συνήθως 2,5 ώρες και πραγματοποιείται υπό γενική νάρκωση. Διενεργείται πρώτα λιποαναρρόφηση, με ειδική τεχνική, που εγγυάται την βιωσιμότητα του ιστού, ο οποίος μετά από ειδική επεξεργασία για την επιλογή των πιο κατάλληλων κυττάρων, τοποθετείται με πολύ λεπτές κάνουλες στα προεπιλεγμένα σημεία.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου;

Τη ίδια ημέρα, ή την επομένη του χειρουργείου μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι. Όταν φύγετε από το ιατρικό κέντρο, οι μαστοί σας θα είναι καλυμμένοι με γάζες και επιδεσμικό υλικό, θα φοράτε ένα πιεστικό ένδυμα στην περιοχή της λιποαναρρόφησης και θα σας δοθεί επίσης η συνταγή με την αντιβίωση και τυχόν άλλα φάρμακα που θα πρέπει να πάρετε.

Τι πρέπει να προσέχω μετά την επέμβαση;

Μετά την έξοδό σας από το ιατρικό κέντρο, θα μας επισκεφθείτε στο ιατρείο για την προγραμματισμένη μετεγχειρητική φροντίδα, προκειμένου να εξετάσουμε την κατάσταση των μαστών σας και να κάνουμε αλλαγή των επιδεσμικών υλικών.

Μία εβδομάδα αργότερα θα αφαιρέσουμε όλα τα επιδεσμικά υλικά και θα φορέσετε ένα στηθόδεσμο που δεν θα σας πιέζει και δεν θα έχει σκληρές ραφές προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντυπώματα.

Μέχρι τότε, θα σας ζητήσουμε να μην οδηγήσετε η ίδια και αν χρειαστεί να μεταφερθείτε κάπου με αυτοκίνητο, να καθίσετε στο πίσω κάθισμα.

Γενικά, θα πρέπει να προγραμματίσετε ότι για περίπου δέκα ημέρες, συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας πριν από το χειρουργείο, θα πρέπει να λείψετε από την εργασία σας και να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας.

Το νέο σας στήθος !

Θα συνεχίσετε να φοράτε τον ειδικό στηθόδεσμο που θα σας συστήσουμε για περίπου 3 εβδομάδες μετά το χειρουργείο.

Μετά τον πρώτο μήνα, θα επιστρέψετε κανονικά σε όλες σας τις δραστηριότητες και θα μπορείτε πλέον να χαρείτε το νέο σας στήθος.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr