Αυξητική γενειοπλαστική

Αυξητική γενειοπλαστική: Βελτίωση του προφίλ για περισσότερο αποφασιστική εμφάνιση

Η αυξητική γενειοπλαστική είναι μια σχετικά απλή χειρουργική επέμβαση, με την οποία μπορούμε να αυξήσουμε την μειωμένη προβολή του γενείου (πηγούνι), είτε αυτή υπήρχε εκ γενετής, είτε είναι αποτέλεσμα τραυματισμού, ή οστικής απορρόφησης λόγω ηλικίας. Ένα λεπτό γενείο επηρεάζει εξαιρετικά το προφίλ μιας γυναίκας, επηρεάζοντας τον τρόπο που προβάλλει η μύτη της. Γιαυτό, συχνά, με μια ρινοπλαστική μπορεί να υπάρχει η ένδειξη να γίνει ταυτόχρονη αυξητική γενειοπλαστική. Το μη προβάλλον γενείο μεταξύ των άλλων, δημιουργεί την εντύπωση χοντρού λαιμού και αμβλύνει τη γωνία προσώπου – λαιμού.

Στη πρώτη σας επίσκεψη, μετά από τη λήψη ενός λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού, θα μελετήσουμε προσεκτικά τις αναλογίες του προσώπου σας και θα γίνει φωτοτεκμηρίωση. Απαραίτητα θα πρέπει να υπάρχει μια τεκμηριωμένη μέτρηση από τον οδοντίατρο σας, σε ότι αφορά την σύγκλειση των οδόντων και μια πανοραμική ακτινογραφία.

Πως γίνεται η επέμβαση; Θα έχω εξωτερικές ουλές;

Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με νευροληπταναλγησία (μέθη), ή γενική αναισθησία. Διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η τομή που χρησιμοποιούμε είναι μέσα από τη στοματική κοιλότητα, από όπου δημιουργούμε μία θήκη κάτω από τα μαλακά μόρια για την είσοδο του συνθετικού ενθέματος. Με τον τρόπο αυτό, δεν καταλείπονται ορατές ουλές. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό πολυμερές (porex ή gore-tex), δεν περιέχουν σιλικόνη και εμφανίζουν εξαιρετική βιολογική συμβατότητα με τους ανθρώπινους ιστούς.

Τι θα πρέπει να προσέχω μετά το χειρουργείο;

Η επέμβαση είναι μικρή και η ανάρρωση εύκολη. Θα σας χορηγηθεί προφυλακτική αντιβίωση και θα πρέπει να φοράτε 2 εβδομάδες ένα ειδικό πιεστικό επίδεσμο, που θα συγκρατεί το ένθεμα στη θέση του. Εάν η επέμβαση γίνει με τοπική αναισθησία, μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα και στην εργασία σας μετά από 3-4 ημέρες.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr