Αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω

Αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω: Αποκατάσταση του σημαντικότερου χαρακτηριστικού του στήθους

Η επέμβαση αποκατάστασης του συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω γίνεται, συνήθως, στα πλαίσια της γενικότερης αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή και κατά κανόνα η επέμβαση πραγματοποιείται περίπου 6 μήνες μετά από τον πρώτο χρόνο αποκατάστασης, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης του αναπλασμένου μαστού.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου μία ώρα. Για την ανάπλαση της θηλής υπάρχουν διάφορες τεχνικές, κατά τις οποίες χρησιμοποιούμε δέρμα του μαστού για το σχηματισμό θηλής. Σε κάποιες περιπτώσεις (πολύ μεγάλη ετερόπλευρη θηλή) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέρος της ετερόπλευρης θηλής ως σύνθετο μόσχευμα και να το μεταφέρουμε στον άλλο μαστό.

Για την αποκατάσταση της θηλαίας άλως (η σκουρόχρωμη περιοχή γύρω από το μαστό) χρησιμοποιούμε δέρμα ολικού πάχους, που λαμβάνουμε από τη μηροβουβωνική πτυχή ή (για καλύτερη χρωματική σύγκλιση) από τα μεγάλα χείλη του αιδοίου. Αφού σχεδιάσουμε τη νέα άλω, αφαιρούμε το επιφανειακό τμήμα του δέρματος και επικολλούμε το στρογγυλό δερματικό μόσχευμα και τέλος, το σταθεροποιούμε με ειδική επίδεση.

Αμέσως μετά την επέμβαση επιστρέφετε στο σπίτι σας και μπορείτε από την επόμενη ημέρα να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι καθημερινή περιποίηση της χειρουργημένης περιοχής, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δώσουμε. Οι ουλές στη θηλή είναι συνήθως δυσδιάκριτες, ενώ η κυκλική ουλή γύρω από την θηλαία άλω είναι συνήθως ανεπαίσθητη, λόγω του ότι βρίσκεται σε σημείο με χρωματική διαβάθμιση (από το σκούρο της άλω, στο ανοικτόχρωμο του δέρματος του μαστού).

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε και σκούρυνση, ή  ομοιογενοποίηση του χρώματος των θηλαίων άλω, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με ιατρική δερματοστιξία (medical tatoo). Η εφαρμογή της τεχνικής αυτής γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό, με τη χρήση χρωστικών εγκεκριμένων για ιατρική χρήση και το αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε είναι εξαιρετικά φυσικό.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr