Αιδοιοπλαστική Designer laser Vaginoplasty (DLV)

KAKAS-MATLOCK

DAVID MATLOCK – KAKAS PARASKEVAS

Designer Laser Vaginoplasty® : Δημιουργώντας νεανικό και αισθητικά ελκυστικό αιδοίο

Η  Designer Laser Vaginoplasty® -DLV® είναι η αισθητική χειρουργική παρέμβαση που εφευρέθηκε και πιστοποιήθηκε στο Los Angeles USA από τον Dr David Matlock, διάσημου από την σειρά του E! channel Dr 90210, και αποσκοπεί στην βελτίωση της εμφάνισης του αιδοίου, (μικρά χείλη, μεγάλα χείλη, εφήβαιο, είσοδος κόλπου, παρθενικός υμένας). Η DLV® έχει προσφέρει δημιουργικές θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς από περισσότερες από 35 πολιτείες στις Η.Π.Α. και 20 χώρες παγκοσμίως. Έτσι, αποκτήσαμε τεράστια εμπειρία στον αισθητικό σχεδιασμό επεμβάσεων, που μπορεί να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές και τις εξατομικευμένες επιθυμίες της κάθε ασθενούς.

Η εμπειρία και οι τεχνικές μας, μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε οτιδήποτε επιθυμεί η γυναίκα.

Oι πιο συνηθισμένες επεμβάσεις DLV® είναι οι εξής :

Η Μειωτική Χειλεοπλαστική με laser μπορεί να βελτιώσει τα επιμήκη ή άνισα μικρά χείλη (μικρά εσωτερικά χείλη), σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κάθε γυναίκας. Οι περισσότερες γυναίκες μάς λένε ότι δεν θέλουν τα μικρά εσωτερικά χείλη να προεξέχουν πάνω από τα μεγάλα εξωτερικά χείλη. Πολλές γυναίκες μας φέρνουν το περιοδικό Playboy, λέγοντάς μας ότι θέλουν να έχουν τέτοια εμφάνιση. Με τη μειωτική χειλεοπλαστική με laser, μπορούμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες της γυναίκας. Οι τεχνικές χειλεοπλαστικής μας, μπορούν επίσης να αναπλάσουν παθήσεις που οφείλονται στη γήρανση, σε τραύμα κατά τον τοκετό, ή/και σε τραυματισμό.

Η Πλαστική του Περινέου με laser μπορεί να ανανεώσει το χαλαρωμένο ή γερασμένο περίνεο. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τα μεγάλα χείλη που έχουν «κρεμάσει» (μεγάλα εξωτερικά χείλη) και τα μικρά χείλη. Γενικά, η επέμβαση μπορεί να προσφέρει ένα νεανικό και αισθητικά ελκυστικό αιδοίο.
Η Αυξητική των Χειλέων του Αιδοίου μπορεί να προσφέρει αισθητικά ενισχυμένα και νεανικά μεγάλα χείλη, με μεταμόσχευση αυτόλογου λίπους (αφαίρεση λίπους από τις ασθενείς μέσω λιποσμίλευσης και μεταμόσχευσή του στα μεγάλα χείλη).
Η Λιπογλυπτική του Αιδοίου μπορεί να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο λίπος από το εφήβαιο και τα άνω μέρη των μεγάλων χειλιών. Η λιπογλυπτική μπορεί να βελτιώσει τις αντιαισθητικές λιπώδεις προεξοχές αυτής της περιοχής και να εξασφαλίσει μία αισθητικά ελκυστική γραμμή.
Η Πλαστική του Παρθενικού Υμένα (παρθενορραφή) μπορεί να επιδιορθώσει τον υμένα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Το ινστιτούτο The Laser Vaginal Rejuvenation Institute® είναι ευαίσθητο στις ανάγκες των γυναικών όλων των πολιτισμών, που ενδιαφέρονται για αυτά ειδικά τα θέματα για πολιτιστικούς, κοινωνικούς ή θρησκευτικούς λόγους.
Συνδυασμός DLV® και LVR®. Οι LVR® και DLV® μπορούν να συνδυαστούν. Μπορούν επίσης να γίνουν σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα από αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι πιο δημοφιλείς από αυτές τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι η λιπογλυπτική, τα εμφυτεύματα στήθους, η επέμβαση για σύσφιξη της κοιλιάς, η ρινοπλαστική και η βλεφαροπλαστική.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr