Platelet Rich Plasma (PRP)

Platelet Rich Plasma (PRP) : Ενίσχυση κολλαγονογέννησης μέσω αιμοπεταλίων

Το Platelet Rich Plasma (PRP) – (ορός, πλούσιος σε αιμοπετάλια – Vampire Treatment) είναι ένα πολύ πυκνό διάλυμα αιμοπεταλίων, το οποίο τοποθετούμε με διάφορους τρόπους μέσα στο δέρμα για την πρόκληση κολλαγονογένεσης.

Οι τρόποι αυτοί είναι:

α) Fractional Erbium:YAG

β) Ενέσιμο

γ) Dermaroller

δ) Dermapen

Ο πρώτος τρόπος μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού συνδυάζει τη χρήση της τεχνικής Fractional Erbium:YAG, η οποία δημιουργεί χιλιάδες μικροσκοπικές στήλες εξάχνωσης στο δέρμα, μέσα στις οποίες μπορούμε να διοχετεύσουμε τα αιμοπετάλια, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα ταχύτερη επούλωση, ισχυρότερη συνδυασμένη δράση και λιγότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή. Platelet_Rich_Plasma_PRP-Therapy-IMAGEΤα αποτελέσματα αυτής της τεχνικής αποδίδουν έως και 300% περισσότερο κολλαγόνο, σε σχέση με τη δεύτερη τεχνική, η οποία χρησιμοποιεί μικρονυγμούς με ειδικές βελόνες για την τοποθέτηση αιμοπεταλίων ενδοδερμικά.

Ο τρίτος τρόπος είναι η τοποθέτηση του πλάσματος με χρήση Dermaroller. Αποτελεί την ευκολότερη και πιο ανώδυνη τεχνική με καλά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο επούλωσης.

Το Dermapen λειτουργεί εκτελώντας μέχρι 240.000 νυγμούς το λεπτό σε βάθος μέχρι 2,5 χprp2ιλιοστά και έχει πιο έντονα και πιο εντοπισμένα αποτελέσματα σε μικρότερες περιοχές (μάτια, χείλη κλπ) από το Dermaroller, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.prp-beforeafter-eyes

Η θεραπεία PRP είναι ιδανική για δέρματα με αυξημένες ανάγκες αναζωογόνησης, όπως δέρματα, τα οποία έχουν υποστεί έντονη φωτογήρανση, έχουν ελάστωση, χαλάρωση, έντονες ρυτίδες, ατροφικά δέρματα, όπως και σε υγιή δέρματα για την πρόληψη των ανωτέρω.

Ειδικά με την πρώτη τεχνική τοποθέτησης, επιτυγχάνεται ταυτόχρονα ανανέωση της επιδερμίδας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr