Laser Λιπόλυση

 Laser Λιπόλυση: Η μοναδική μέθοδος αφαίρεσης λίπους με ταυτόχρονη σύσφιξη και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και χαλάρωσης

λιπώδης ιστός, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε παλαιότερα, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία μας ιστός, που ρυθμίζει με πολύπλοκο τρόπο πολλές λειτουργίες του σώματός μας. Παρόλα αυτά, η κατανομή των λιποκυττάρων στο σώμα μας δεν είναι πάντα η βέλτιστη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τοπικές λιποαποθήκες, τα γνωστά “ψωμάκια”, οι οποίες δεν είναι δυνατό να εξαλειφθούν με δίαιτα, ή έντονη σωματική άσκηση. Η υπερτροφία των λιποκυττάρων, που οφείλεται σε γενετικούς, ορμονικούς ή διατροφικούς παράγοντες, μπορεί να δημιουργήσει άσχημο περίγραμμα στο σώμα μας και εμφανίζεται συνηθέστερα σε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η μέση, η κοιλιά, οι βραχίονες και το υπογενείδιο (διπλοσάγονο).

Είμαι κατάλληλη υποψήφια για Laser Λιπόλυση;

Εάν το σωματικό σας βάρος βρίσκεται στα πλαίσια του φυσιολογικού και επιθυμείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του σώματός σας μέσω της μείωσης του τοπικού πάχους, με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος και αποτελεσματική α7ντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, η τεχνική της Laser λιπόλυσης μπορεί να εξασφαλίσει θαυμάσια αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης θα γίνει μία λεπτομερής μελέτη του περιγράμματος του σώματος σας, καθώς και των διαφόρων παραγόντων που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα, όπως ελαστικότητα και βαθμός γήρανσης του δέρματος, ποιότητα και πάχος του υποδόριου ιστού, πιθανές ανατομικές ανωμαλίες στα σημεία της λιπόλυσης κ.λ.π με σκοπό να υπολογιστεί η ποσότητα του λίπους που ενδείκνυται να διαλυθεί, το βάθος και η καλύτερη προσπέλαση.

Η ποιότητα και η ελαστικότητα του δέρματος επηρεάζουν σαφώς την ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Όσο πιο σφριγηλό είναι το δέρμα και όσο λιγότερες ραγάδες έχει, τόσο πιο εKatz.qxpντυπωσιακή θα είναι η μετεγχειρητική συρρίκνωση του δέρματος και η βελτίωση του περιγράμματος. Σε περίπτωση έντονης χαλάρωσης και αυξημένης περίσσειας δέρματος, θα πρέπει να συζητηθεί το ενδεχόμενο κάποιας εναλλακτικής χειρουργικής τεχνικής όπως η κοιλιοπλαστική ή το μηριαίο και το βραχιόνιο λίφτινγκ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου σε σχέση με την κλασσική λιποαναρρόφηση;

Η λιπόλυση είναι μία εντελώς πρωτοποριακή μέθοδος, που πραγματοποιείται με χρήση τοπικής αναισθησίας και χορήγηση μέθης (νευραλαπταναλγησία) από αναισθησιολόγο και λόγω της φωτοθερμικής ενέργειας που χρησιμοποιεί το Laser, εξασφαλίζει ταυτόχρονη σύσφιξη των ιστών. Επιπλέον, σε σχέση με την κλασσική λιποαναρρόφηση, η συγκεκριμένη μέθοδος προκαλεί λιγότερο πόνο, λιγότερες εκχυμώσεις και δίνει αποτελέσματα, τα οποία γίνονται σταδιακά πιο εμφανή μέχρι και 12 μήνες μετά. Τέλος, η λιπόλυση δεν ενέχει τόσο έντονα τον κίνδυνο δημιουργίας δερματικών ανωμαλιών (λακκούβες στο δέρμα) και δίνει πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Οι τομές που γίνονται στο δέρμα είναι μικρότερες από 3 χιλιοστά και γίνονται σε πτυχές του δέρματος, ώστε να μην είναι ορατές μετεγχειρητικά, ενώ η διάρκεια της επέμβασης είναι αντίστοιχης διάρκειας μιας λιποαναρρόφησης με την ίδια έκταση, όσον αφορά την ποσότητα του αφαιρούμενου λίπους.

Η ενέργεια του Laser διασπά τις λιποαποθήκες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα κι έτσι τα λιποκύτταρα ελευθερώνονται στο μεσοκυττάριο περιβάλλον, όπου δεν μπορούν να επιβιώσουν, και αποβάλλονται σταδιακά από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος, με φυσικό τρόπο. Έτσι, σε μικρές ποσότητες, Laser-Lipolysisδεν χρειάζεται αναρρόφηση με κάνουλα και δημιουργούνται μικρότερης έκτασης βλάβες στο σημείο της λιπόλυσης, χωρίς να εμφανίζονται οι αντιαισθητικές ανομοιόμορφα άδειες από λίπος περιοχές (“λακκούβες”).

Πως θα είναι το σώμα μου μετά την επέμβαση;

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, θα φορέσετε το ειδικό πιεστικό ένδυμα που θα σας συστήσουμε και θα επιστρέψετε στο σπίτι σας την ίδια ημέρα, εφόσον δεν υπάρξει κάποια επιπλοκή. Εν συνεχεία, θα μας επισκεφθείτε στο ιατρείο, για την προγραμματισμένη μετεγχειρητική φροντίδα, προκειμένου να γίνει αλλαγή στα επιδεσμικά υλικά και να ελέγξουμε την χειρουργημένη περιοχή.

Κατά την πρώτη εβδομάδα, το οίδημα (πρήξιμο) θα είναι έντονο. Επίσης, ενδέχεται να εμφανιστούν μικρές μελανιές, οι οποίες ωστόσο υποχωρούν μέσα στη δεύτερη εβδομάδα. Γενικότερα, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να λείψετε από την εργασία σας για πέντε περίπου ημέρες (συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας πριν από το χειρουργείο), ώστε να ξεκουραστείτε και αναρρώσετε σωστά.

Για δύο μήνες θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη γυμναστική, το μασάζ και τα ζεστά μπάνια, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία επούλωσης των ιστών, ενώ το πιεστικό ένδυμα που θα σας έχουμε υποδείξει, θα πρέπει να φοριέται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Το νέο σας σώμα . . .

Η λιπόλυση είναι μία επέμβαση με μόνιμα και θεαματικά αποτελέσματα. Η βελτίωση του περιγράμματος του σώματός σας και η σύσφιξη της περιοχής, στην οποία υπήρχε το τοπικό πάχος, θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αποτελέσουν κίνητρο για περαιτέρω βελτιώσεις της εμφάνισής σας. Θα πρέπει να θυμάστε βέβαια, ότι παρά το ότι το αποτέλεσμα της λιπόλυσης είναι μόνιμο, η συντήρηση ενός όμορφου σώματος απαιτεί προσοχή στη διατήρηση του σωματικού βάρους και σωματική άσκηση.


Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr