Λύση ανά περιοχή

Τριχωτό κεφαλής – Μαλλιά: Σε περιπτώσεις που μας απασχολεί η ποιότητα της τρίχας, ή είναι επιθυμητή η ενδυνάμωση της, μπορούμε να εφαρμόσουμε την μέθοδο Platelet Rich Plasma (PRP), με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν μας απασχολεί η ελάττωση στον αριθμό των τριχών, μπορούμε να καταφύγουμε στην Μεταμόσχευση Μαλλιών, με πολύ φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα. Και οι δυο μέθοδοι μπορούν να βοηθηθούν, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, με Μεσοθεραπεία με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που είναι απαραίτητα για την τριχοφυία.

Μέτωπο: Στο μέτωπο, η αντιμετώπιση των ρυτίδων συνήθως ξεκινάει με την ακινητοποίηση του μετωπιαίου μυ, ή τμημάτων του με Βοτουλινική Τοξίνη, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να συνοδευτεί από Peeling Fractional Er:YAG, για την απάλειψη των ρυτίδων, με ή χωρίς την χρήση Platelet Rich Plasma (PRP), ανάλογα με την βαρύτητα της ρυτίδας και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε λεπτά δέρματα με βαθιές ρυτίδες, που χρειάζεται επιπλέον κολλαγονογέννηση, μπορούμε να κάνουμε Tight Thread Lift (TTL), με πολύ καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Αν η χαλάρωση είναι εκτεταμένη και υπάρχει προβληματισμός για την τοποθέτηση, ή την μορφή των φρυδιών, μπορούμε να κάνουμε Κροταφικό lifting, λύση η οποία υπάρχει πάντα στην φαρέτρα του πλαστικού χειρουργού, για την τελειοποίηση κάθε αποτελέσματος.

Μάτια: Από τα συχνότερα σημεία όπου οι εκφραστικές ρυτίδες κάνουν νωρίς την εμφάνισή τους, είναι τα μάτια. Για την αιτιολογική αντιμετώπιση τους, μπορούμε να κάνουμε Βοτουλινική Τοξίνη. Αν αυτό που μας ενοχλεί είναι η περίσσεια δέρματος στο άνω, ή οι σακούλες λόγω χαλάρωσης, στο κάτω βλέφαρο μπορούμε να κάνουμε Βλεφαροπλαστική, ή να καλύψουμε τις σακούλες του κάτω βλεφάρου με τη χρήση Tight Thread Lift (TTL). Για τις ρυτίδες που επιμένουν, μπορούμε να κάνουμε Peeling Fractional Er:YAG και για τους μαύρους κύκλους μπορούμε να κάνουμε Platelet Rich Plasma (PRP).

Ζυγωματικά – Ρινοπαρειακές: Κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής, στο πρόσωπο μας συμβαίνουν αρκετές αλλαγές, μιά εκ των οποίων είναι η εκφύληση του λιπώδους σώματος στην περιοχή του ζυγωματικού. Αυτή η απώλεια μπορεί να αποκατασταθεί με Υαλουρονικό οξύ, ή σε μεγαλύτερες απώλειες και για μεγαλύτερη διάρκεια μπορούμε να κάνουμε Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους, με Tight Thread Lift (TTL) για σύσφιξη. Απλούστερη λύση αποτελεί η εφαρμογη Plasma gel με εξαιρετικά ποτελέσματα.

Μύτη: Υπάρχουν φορές που στην ράχη της ρινός εμφανίζονται μικρές ανωμαλίες (υβος), ακόμα και μετά από μια ρινοπλαστική. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Υαλουρονικό οξύ, σε σωστή ποσότητα και τοποθεσία, μπορεί να διορθώσει εύκολα και αποτελεσματικά τις ανωμαλίες. Για όλες τις άλλες αλλαγές που θα επιθυμούσαμε, μπορούμε πάντα να κάνουμε μια Ρινοπλαστική, σε οποιαδήποτε μορφή της.

Χείλη: Το πιο ευκίνητο σημείο στο πρόσωπο μας, αρκετές φορές ταλαιπωρείται από ρυτίδες, που δημιουργούνται από αυτές ακριβώς τις κινήσεις. Για την αντιμετώπιση τους μπορούμε να κάνουμε Βοτουλινική Τοξίνη και να χρησιμοποιήσουμε Υαλουρονικό οξύ, ή Tight Thread Lift (TTL), ή και τα δύο σε συνδυασμό, τόσο για την δημιουργία κολλαγόνου, όσο και για το γέμισμά τους. Αν οι ρυτίδες είναι βαθύτερες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Peeling Fractional Er:YAG, με ή χωρίς Platelet Rich Plasma (PRP).

Οβάλ: Η χαλάρωση που συμβαίνει προοδευτικά, ταυτόχρονα με την έλλειψη ελαστικότητας και όγκου στο πρόσωπο, αλλοιώνει σιγά σιγά το οβάλ. Σε περίπτωση που μύες όπως το μυώδες πλάτυσμα συμμετέχουν σε αυτήν την εικόνα, μπορούμε να κάνουμε Βοτουλινική Τοξίνη, (Νεφερτίτη lift). Στις περισσότερες περιπτώσεις, η πτώση μπορεί να αντιμετωπιστεί πολύ καλά με Tight Thread Lift (TTL), με Υαλουρονικό οξύ, ή Plasma gel στην περιοχή των ζυγωματικών. Αν η χαλάρωση είναι εκτεταμένη, τότε τη λύση μας την δίνει το Lifting προσώπου – Ρυτιδοπλαστική.

Λαιμός: Στην περιοχή του λαιμού τα αισθητικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται είτε σε παχύνσεις του μυώδους πλατύσματος, οπότε μπορούν να αντιμετωπισθούν με Βοτουλινική Τοξίνη, μπορεί να συμμετέχει και το δέρμα σε μεγαλύτερο βαθμό, οπότε μπορεί να βοηθηθεί με Tight Thread Lift (TTL), ή να υπάρχει εκσημασμένη χαλάρωση και των δυο, οπότε η λύση δίνεται με Lifting προσώπου – Ρυτιδοπλαστική. Επιφανειακά στο δέρμα, μπορούμε να αυξήσουμε το κολλαγόνο με την χρήση Platelet Rich Plasma (PRP), με ή χωρίς Er:YAG Laser. Ειδική μνεία χρειάζεται στην Λιπογλυπτική υπογενειδίου, η οποία είναι απαραίτητη στην περίπτωση εκσημασμένης συλλογής λίπους στην περιοχή.

Ντεκολτέ: Στο ντεκολτέ εμφανίζονται ρυτίδες, οι οποίες, αν οφείλονται στην υπερβολική σύσπαση των μυων της περιοχής αντιμετωπίζονται αρχικά με Βοτουλινική Τοξίνη, συμπληρωματικά με Tight Thread Lift (TTL) και επιφανειακά με δημιουργία επιπλέον κολλαγόνου με Platelet Rich Plasma (PRP)

Στήθος: Το στήθος αποτελεί ένα απο τα κύρια σημεία θηλυκότητας και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, τόσο σε ότι αφορά το μέγεθος του, το οποίο, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, μπορεί να χρειάζεται Αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος, Αυξητική μαστών με ενθέματα σιλικόνης, Μαστοπηξία, Μειωτική μαστών. Σε ότι αφορά το δέρμα και κυρίως τα προβληματα που προκύπτουν από αύξηση και μείωση μεγέθους, η λύση βρίσκεται στο Peeling Fractional Er:YAG – Ραγάδες, με ή χωρίς Platelet Rich Plasma (PRP)

Μπράτσα: Η χαλάρωση στα μπράτσα αποτελεί ένα δύσκολο πρόβλημα, ειδικά μετά από απώλεια αρκετών κιλών. Αν το πρόβλημα είναι μικρού βαθμού, τότε μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με Tight Thread Lift (TTL). Σε βαρύτερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η Βραχιονοπλαστική, για την σωστή αντιμετώπιση.

Χέρια: Κυρίως στη ράχη των χεριών, η ηλικία αφήνει τα σημάδια της, με απώλεια όγκου και λέπτυνση του δέρματος. Η εικόνα αυτή είναι δυνατον να αντιστραφεί και οι βλάβες να αποτραπούν με τη χρήση νέων θεραπείων, όπως το Plasma gel, Platelet Rich Plasma (PRP) και την Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους, για τον όγκο και την θρέψη και Peeling Fractional Er:YAG για την επιφάνεια και τις κηλίδες.

Ονυχες: Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα νύχια δεν είναι αρμονικά σε ό,τι αφορά το μέγεθός τους, είτε λόγω τραυματισμού, είτε εκ γενετής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Πλαστική ανατολής ονύχων μπορεί να διορθώσει την εικόνα.

Κοιλιακή χώρα: Στην κοιλιακή χώρα, τα πρόβλήματα μπορέι να αφορούν σε περίσσεια λίπους, με την Cryolipolysis,και την Laser Λιπόλυση, ή την Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική να μας δίνουν την λύση. Αν υπάρχει χαλάρωση δέρματος σε μικρό βαθμό, μπορούμε να εφαρμόσουμε Tight Thread Lift (TTL) και σε περίπτωση που υπάρχει πολύ μεγάλη και ειδικά υπερομφάλια χαλάρωση, η λύση είναι η Κοιλιοπλαστική. Ειδικά για άτομα τα οποία γυμνάζονται και διατηρούν μικρή ποσότητα λίπους στην κοιλιακή χώρα, αλλά δεν μπορούν να εμφανίσουν τους κοιλιακούς τους, υπάρχει η λύση : Six Pack in a Day.

Γεννετική περιοχή: Στην γυναίκα κατά την διάρκεια της ζωής της και ειδικά μετά από εγκυμοσύνη, η γεννετική περιοχή και ειδικά το αιδοίο και ο κόλπος δέχονται πολλές επιρροές, τόσο από τις ορμόνες, όσο και από μηχανικές καταπονήσεις, με αποτέλεσμα η ελαστικότητα και το μέγεθος του κόλπου να αλλάζει και να μειώνεται η σεξουαλική ικανοποίηση. Η Laser Vaginal Rejuvenation εφευρέθηκε για να ικανοποιήσει ακριβώς αυτή την ανάγκη. Για την εξωτερική μορφή και την σχέση μορφής και μεγέθους μικρών και μεγάλων χειλέων, απάντηση δίνει η Αιδοιοπλαστική Designer laser Vaginoplasty (DLV). Στο ευαίσθητο ζήτημα του γυναικείου οργασμού, το G-spot amplification: καλύτεροι οργασμοί μπορεί να βοηθήσει γυναίκες να βιώσουν κάτι εντονότερο.

Γλουτοί: Ιδιαίτερο σημείο προσοχής στο γυναικείο σώμα αποτελούν οι γλουτοί. Η απαίτηση είναι για καλοσχηματισμένους, σε ικανό μέγεθος, ανορθωμένους γλουτούς. Παλιότερα, αυτές τις απαιτήσεις είχαν προσπαθήσει να ικανοποιήσουν ενθέματα, τα οποία δυστυχώς είχαν προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Οι νεότερες εξελίξεις έχουν να κάνουν με την είδική αυτόλογη τεχνική Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt, η οποία είναι ακίνδυνη και έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Μηροί:  Η χαλάρωση στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών αποτελεί ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, το οποίο αν είναι μικρό μπορεί να αντιμετωπισθεί με Tight Thread Lift (TTL), ή Cryolipolysis, ή αν είναι μεγαλύτερο με Laser Λιπόλυση, που θα αυξήσει το κολλαγόνο σε όλη την περιοχή. Σε περίπτωση μεγάλης απώλειας κιλών και εκσεσημασμένης χαλάρωσης, την λύση δίνει το Lifting μηρών Peeling.  Για την δερματική χαλάρωση, μπορούμε να κάνουμε Fractional Er:YAG, και Μεσοθεραπεία με συσφικτικά υλικά.