Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους

FAT-GRAFTING.ashx Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους: Η πιο φυσική διαδικασία αντιγήρανσης από τα δικά σας κύτταρα

Συχνά θεωρούμε ότι αυτό που χαρακτηρίζει ένα γηρασμένο πρόσωπο είναι η ύπαρξη ρυτίδων. Αν και η γήρανση συνεπάγεται την εμφάνιση περισσότερων ρυτίδων, ας φέρουμε στο νου μας νέα άτομα με έντονη κινητικότητα στο πρόσωπο. Έχουν ρυτίδες, το πρόσωπο τους όμως δεν παύει να δείχνει νεανικό. Η απάντηση λοιπόν βρίσκεται στον “όγκο”. Όσο πιο νέο είναι ένα άτομο, τόσο πιο πολύ όγκο έχουν οι ιστοί του. Με την πάροδο την ηλικίας εκτός από την χαλάρωση, παρατηρείται έντονη μείωση του όγκου των ιστών.

Σε ποια σημεία μπορεί να βοηθήσει;

Η αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους είναι μία επαναστατική τεχνική αντιγήρανσης, κατά την οποία χρησιμοποιείται το δικό σας λίπος ως φυσικό, μεταβολικά ενεργό υλικό, για την αναδιαμόρφωση των όγκων των ιστών. Οι πιο θεαματικές εφαρμογές της αυτόλογης μεταμόσχευσης λίπους αφορούν την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου (γέμισμα των ζυγωματικών, της μετωπιαίας περιοχής κοντά στα φρύδια, των ρινοχειλικών αυλάκων, των χειλέων). Εκτός από το πρόσωπο όμως, μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, καθώς και στα χέρια γυναικών με λεπτό και ρυτιδιασμένο δέfat-transfer1ρμα.

Πως γίνεται η λήψη και η τοποθέτηση;

Η λήψη του λίπους γίνεται από επιλεγμένα σημεία του σώματος που θεωρούνται ιδανικές περιοχές-δότριες (περιομφαλική περιοχή, έσω επιφάνεια μηρού κ.α.) με λεπτές ατραυματικές κάνουλες. Η επέμβαση γίνεται σχεδόν πάντα με τοπική αναισθησία και νευρoληπταναλγησία. Το λίπος που αφαιρείται επεξεργάζεται σε ειδική φυγόκεντρο και έτσι προκύπτει το λίπος στη ρευστή μορφή, που είναι κατάλληλη για την μεταμόσχευσή του. Η έγχυσή του γίνεται με λεπτές σύριγγες σε πολλαπλά επίπεδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιβίωση των λιποκυττάρων και η αναζωογόνηση των ιστών σε όλα τα επίπεδα. Η επέμβαση διαρκεί ανάλογα με την έκταση των περιοχών που θέλουμε να αναδιαμορφώσουμε από από 1 έως 2 ώρες.

Τι μπορώ να περιμένω μετά;

Μπορεί να εμφανιστούν μερικές μελανιές στα σημεία έγχυσης, οι οποίες όμως υποχωρούν γρήγορα. Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας την μεθεπόμενη της επέμβασης. Εφόσον η μεταμόσχευση λίπους πραγματοποιηθεί από πλαστικό χειρουργό με εμπειρία στην τεχνική, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και μακράς διάρκειας.


Μπορείτε επίσης να δείτε : Six Pack in a Day Tight Thread Lift (TTL) Cryolipolysis Αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική Laser Λιπόλυση Βραζιλιάνικοι γλουτοί – Brazilian Butt Κοιλιοπλαστική

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει από την πλοήγησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rejuvenation.gr